Insanity és Insanity X

TÖLTSD LE AZ ÓRARENDÜNKET

Insanity és Insanity X edzés

Hétfőnként látogathatóak az Insanity és Insanity- X edzések, melyek abban különböznek egymástól, hogy az Insanity X-ben step padot is használunk.

 

Az INSANITY egy teljes testet átmozgató kardioalapú, magas intervallumra alapozó edzésforma, amit Shaun T fejlesztett ki még 2000-ben sztárok (pl. Madonna) táncosainak és amerikai focisták állóképességének növelésére. Sajnos ez sem a spanyol viasz, nem tesz csodát, csak akkor, ha csinálod keményen és kicsit kileheled a lelked minden edzésen.

A mozgás zenére történik, de nem kell megijedni, nem táncos, ugri-burgi óra, csak a Bpm (Beats Per Minute – percenkénti leütésszám) miatt fontos a zene (meg az én jó kedvem miatt ) a mozgás nem bonyolult koreográfiából áll, hanem egyszerűbb, néha pedig kicsit összetettebb gimnasztikai gyakorlatokból (fekvő támasz, burpee, guggolások, taposás, stb.) melyek fél percenként váltják egymást.

Nincs szünet, folyamatos a mozgás 30-40 percen keresztül. Azoknak ajánlom, akik szeretnek zenére mozogni, nem csípik a bonyolult táncos elemeket, saját testsúlyos edzésre és kardio edzésre is vágynak egyben, jó állóképességet szeretnének, és nem riadnak vissza attól, ha megizzadnak egy “kicsit”.

Az edzés során az intenzív, pörgős és lassabb, statikus részek egymást váltják. Sok high impact elemet tartalmaz, de minden gyakorlatnak van egy könnyített, nem ugrálós (low impact) változata, így azok is végig tudják csinálni, akik most kezdik a mozgást (vagy óvatosan kell mozogniuk), és azok is találnak benne kihívást, akik komolyabb sportolói múlttal rendelkeznek.

Insanity X: lényegében ugyanaz, mint az Insanity, csak minden órán plusz egy eszközt is használunk a saját testsúlyos gyakorlatok mellett. Pl. Step pad, súlyzó, törölköző, gumiszalag stb.

Az eszközzel nehezítjük a feladatok végrehajtását és koncentráltabban tudunk egy-egy izomcsoportot megdolgoztatni.

Amíg az elsőnél az állóképesség és a teljes test átmozgatása van a középpontban, addig az X-ben egy izomcsoport kerül inkább a fókuszba és “izmozósabb, gyúrósabb” kevésbé “tüdős” és állóképességi.

Gyere és próbáld ki az INSANITY vagy INSANITY X edzést

Kattints a lenti gombra és töltsd le a legfrissebb órarendet!

GYERE ÉS EDDZ NÁLUNK, VELÜNK!

Nyitva tartás

Hétfő- Péntek: 6.00 – 21.00

Szombat: 7.00- 13.00

Vasárnap: Zárva

Kapcsolat és céges adatok
BAROSS 41. Kft
Cím: Szolnok, Baross út 41. A épület, Alagsor
E-mail: hello@szolnokiedzes.hu
Tel.: +36 30 370 30 22