Mészáros Ági

Insanity, Insanity- X és Global training

 

 

A sport gyerekkorom óta az életem része. 7 éves koromban kezdtem teniszezni és 25 éves koromig ez volt a versenysportom. 

A versenyzés sok dologra megtanított, ami később az élet minden területén jól jött. 

Közben megismerkedtem a kettlebellel, G-flex-szel, TRX-szel és más funkcionális edzésekkel, majd később a kihívásokat keresve és a határokat feszegetve a futásban majd a crosstréningben, később a  Crossfitben találtam meg azt a mozgásformát, ami annyira magával ragadott, hogy a forma-célok teljesítmény-célokká nőttek és minden edzés  ÉLMÉNY. 

Csoportos fitness instruktorként és funkcionális trénerként szeretném, ha sokan megtalálnák a mozgásban ezt az ÉLMÉNYT, feltöltődnének és önbizalommal teli kellemes fáradsággal lépnének ki a teremből. 

Pörgős munkám van, ezért tudom mennyire fontos a jó kondi, és mennyit tud a mindennapok komfortjához hozzátenni, ha az embernek van állóképessége és nem okoz gondot két zsugor vízzel felmenni a negyedik emeletre, vagy utolérni a gyerkőcöt a nyuszimotoron. 

Az edzéseimnek első sorban az állóképesség növelése , a mindennapi élethez szükséges core izmok, mély izmok megedzése , valamint a tónusos izomzat kialakítása lesz a célja.

Másodsorban pedig egy jó hangulatú energikus csapatban a mindennapi stressz levezetésének és a teljes kikapcsolásnak a helye és ideje is lehet az edzés! 

Csodák nincsenek, de a befektetett munka látszik! Ha napról-napra nő a teljesítmény, egyre több ismétlés megy, egyre rövidebb idő alatt, egyre több levegő marad egy feladat után, egyre nagyobb súllyal megy a gyakorlat, akkor azzal együtt jönni fog a forma is! Kitartás, teljesítmény célok, és némi fanatizmus kell csak. 

Szeretnék segíteni,hogy mindenki kicsit átléphesse a a saját határait és megnézzük milyen a komfortzónán kívül. Mindezt az egészséges élet és az örömteli mozgás jegyében, hetente legalább kétszer! 

Kezdjünk el együtt dolgozni

Kattints a lenti gombra és töltsd le az órarendet!