Edzés egyszerűen és eredményesen

Fusion GYM

Töltsd le az edzésrendünket

Kinek a leghasznosabbak a Fusion GYM edzések?

Kezdőtől a versenyző szintig ajánljuk edzéseinket!

Kezdő vagy?

 A START  edzéseink neked szólnak, itt megtanulsz mindent, ami ahhoz szükséges, hogy később bármelyik edzésünkön részt tudj venni.

Megismered az edzőidet és a termet, elsajátítod és begyakorlod az alapgyakorlatokat.

Haladó vagy?

ATHLETE edzéseink rólad szólnak! Haladóként olyan kihívásokkal találkozol, amik foylamatosan mozgásban tartanak és előre visznek.

Versenyző vagy?

Versenyzőként olyan programot kapsz, ami rávilágít a fejlesztendő területeidre és segít, hogy még jobb legyél.

Milyen a Fusion GYM edzés?

A Fusion Gym edzőteremben a kemény edzések mellett tettük le a voksunkat. Két edzésrendszer közül választhatsz ( vagy akár mind a kettőt): a Crossfit alapokra épülő hibrid edzések, vagyis a hatékonyság érdekében nagyon sokféle eszközt és gyakorlatot ötvözünk, melynek célja az optimális fejlődés és SFG Kettlebell edzések, melynek mottója: “Hatékony légzés, stabil alapok”.

Ha még nem tudod, hogy mit sportolnál vagy egyszerűen változatos edzést keresel, akkor ez a terem neked való!

Mi is az a Fusion GYM?!

Mindenkinek más.
A Fusion Gym olyan edzőterem, melyet leginkább ezekkel a szavakkal jellemezhetünk: csapatmunka, kemény edzések, fejlődés, akarat és kitartás.

Nálunk valahogy mindig elfogy a levegő, lesavasodnak az izmok és  a büszkeség érzése kerít az edzés végeztével a hatalmába:
”Ma is meg tudtam csinálni!”

Itt irányított, CrossFit metodikán alapuló csoportos, fél-privát és személyi edzésekkel és SFG Kettlebell instruktor által vezetett kettlebell edzésekkel találkozhatsz.
Sportolóink edzettségi szintenkénti szeparációja és a több, mint tíz éves edzői tapasztalat lehetővé teszi számodra is, hogy a megfelelő szinten tudj bekapcsolódni ebbe a munkába, hogy te is megtapasztald ezt a különleges életérzést. Ez nem egy gyors eredményt ígérő kúra, vagy
egy fellángolás, vagy valami csodát ígérő hely.

Itt a csodákért neked kell megdolgozni, minden egyes nap, anélkül hogy lesérülnél, anélkül, hogy elmenne a kedved a rosszabb napokon, anélkül hogy feladnád.

Mi támogatunk téged a megfelelő hellyel, edzőkkel, felszereléssel, edzőtársakkal és edzésrendszerrel. A többi rajtad áll.

Nincs mitől félned, nálunk csak olyan mozgásokat és gyakorlatokat végzel, melyek használnak, és nem ártanak, melyek elősegítik, hogy napról-napra fittebb, jobban működő, atletikusabb testben élj.

Mindig találsz pár edzőtársat, akik kizökkentenek a mindennapok monotonitásából, motiválnak és
előrevisznek, hiszen a céljaink közösek, amit együtt sokkal könnyebb és szórakoztatóbb megvalósítani.

Hibrid edzéseinken sokféle eszközzel dolgozunk:  egy- és kétkezes súlyzók, evezőpad, bicikli, ugrálókötél, zsámoly,  TRX és gyűrű, medicin labda és persze a saját testsúlyunkkal is edzünk. Kettlebell edzéseinken főként kettlebellt használunk, illetve TRX-et, saját testsúlyos gyakorlatokat kiegészítő törzserősítő és korrekciós gyakorlatoknál.

Összefoglalva: változatosak és intenzívek az edzéseink. Ha szeretnél optimálisan és sérülésmentesen fejlődni, akkor a Fusion GYM edzései kiváló lehetőséget kínálnak számodra!

Még több képet a Facebook vagy az Instagram oldalunkon láthatsz!

hasznos információk

EDTÉSREND

TÖLTSD LE AZ EDZÉSRENDÜNKET, HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLHESS AZ AKTUÁLIS IDŐPONTOKRÓL!

BÉRLETEINK

ISMERD MEG ÁRAINKAT ÉS BÉRLETEINKET, ÉRTESÜLJ A KEDVEZMÉNYEKRŐL!

EDZŐINK

KOMOLY EDZŐI MÚLTTAL, CROSSFIT LEVEL II-ES SZINTŰ, ILLETVE SFG1 KETTLEBELL VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ EDZŐINK VÁRJÁK, HOGY EGYÜTT DOLGOZHASSANAK VELED IS!
NÉZD MEG, HOGY KIK ŐK, ISMERD MEG ŐKET!

GYERE ÉS EDDZ NÁLUNK, VELÜNK!

Edzések időpontjai

Edzések hétfőtől vasárnapig, minden nap vannak. A pontos időpontokat email-ben szoktuk kiküldeni. Ha szeretnél Te is értesülni ezekről, akkor kattints ide kérd az edzésrendünket email-ben!

Kapcsolat
Cím: Szolnok, Dobó utca 3. 
E-mail: hello@szolnokiedzes.hu