Edzés gyerekeknek

Fusion KIDS

Töltsd le a részletes tájékoztatót a Fusion kids edzésekről

Kinek a leghasznosabbak a Fusion kids edzések?

6-12 éves korosztály részére, nem sportágspecifikus edzés

Mivel küzdenek a mai gyerekek?

  • túl sok inger, kevés mozgás
  • túl sok ülés, ülve tanulás, ülve végzett egyéb tevékenységek (telefon, számítógép, tv stb)
  • valamilyen minőségű tesi órák
  • nehéz iskolatáska
  • elvárások az élet minden területén
  • kütyük
  • figyelemzavar
  • mozgáskoordinációs problémák
  • kevés szabadban töltött idő

Hogyan tudunk segíteni gyermekeinknek, hogy legyőzzék ezeket az akadályokat, egészségesebbek és sikeresebbek legyenek a sport és a tanulás terén? 

Miért a Fusion kids edzések?

A Fusion Gym olyan edzőterem, melyet leginkább ezekkel a szavakkal jellemezhetünk: csapatmunka, kemény edzések, fejlődés, akarat és kitartás.

Ugyanezt adjuk át a fiatalabb generációnak is. Cél a koordinációs képességük, az általános kondíciójuk, a kitartásuk és a koncentrációs képességük fejlesztése. Az edzések során megtanulják az alapmozgások és -gyakorlatok kivitelezését, megtanulnak szépen és hatékonyan mozogni.

Kijavítjuk az esetlegesen hibás mozgásmintáikat a későbbi sérülések és panaszok elkerülése érdekében. Ezek mind segítségükre lesznek a későbbiekben választott sportágakban is.

Az edzés, a sport rengeteg olyan dolgot is tanít, ami az élet többi területén is fontos: megszokják a rendszeres mozgást, a fegyelmezett, fókuszált edzést és a csoportban/csapatban való munkát. Mindezt jó hangulatú edzéseken, szuper társaságban.

Az edzéseken sokféle eszközzel dolgozunk:  egy- és kétkezes súlyzók, evezőpad, bicikli, ugrálókötél, zsámoly,  TRX és gyűrű, medicin labda és persze a saját testsúlyunkkal is edzünk, valamint elengedhetetlen kiegészítő törzserősítő és korrekciós gyakorlatokat is tanítunk.

Szeretettel várjuk a gyermekedet!

Kérd az edzésekkel kapcsolatos tájékoztatónkat itt, kattints: FUSION KIDS EDZÉSEK

Még több képet a Facebook vagy az Instagram oldalunkon láthatsz!

GYERE ÉS EDDZ NÁLUNK, VELÜNK!

Edzések időpontjai

Edzések hétfőtől vasárnapig, minden nap vannak. A pontos időpontokat email-ben szoktuk kiküldeni. Ha szeretnél Te is értesülni ezekről, akkor kattints ide kérd az edzésrendünket email-ben!

Kapcsolat
Cím: Szolnok, Dobó utca 3. 
E-mail: hello@szolnokiedzes.hu