kanapétól a konditeremig

Üdvözöllek, Koczok-Bajzáth Réka vagyok, a B-fit Fitness Központ egyik alapítója és vezetője.

Ahogy a program nevében is benne van, a célja nem más, mint hogy eljuss a kanapétól a konditeremig.
Iratkozz fel erre a mini email-sorozatra, ha szeretnél változtatni a jelenlegi életeden.

Jelentse ez azt, hogy szeretnél egy egészséges életmódot kialakítani, tartalmas időtöltést találni magadnak, vagy változtatni azon, amit jelenleg a tükörben látsz.

Nagyjából minden ‘fogyis-gyúrós’ cikk így kezdődik, ez viszont más. Mégis miben? Kezdjük ott, hogy én is végig jártam azt az utat, amire most te ráléptél. Saját példa útján eszméltem rá, hogy mekkora különbség van evés és táplálkozás között, és mekkora a szerepe a sportnak az általános jó állapotunk fenntartásában, javításában. 

Azóta megszállottan kutatom az edzés és táplálkozás témakörét és az emberek táplálkozáshoz való viszonyát, rengeteget tanultam itthon és külföldön a szabadidős sportról, a sporttáplálkozásról és egészséges táplálkozásról egyaránt..

 

Azt gondolom eljött az ideje, hogy átadjam Neked a tudásom, segítsek eligazodni a trendek, diéták, számok, tápanyagok, edzések észvesztő-útvesztő labirintusában. Nyugi, nem szeretnék pár nap alatt sem food coach-okat, sem szemelyi edzőket képezni; igyekeztem ezért egy olyan komplex sorozatot összeállítani neked, amelybe olyan alapinformációkat sűrítettem, amelyeket jó tudnod a hosszan tartó, eredményes életmódváltáshoz.

Ha szeretnél jobban (l)enni, ez neked szól!